Tijd voor ons

Ik dacht er lang over na, en we rekenden hoe we dat zouden doen met het vakantiebudget, maar enkele maanden geleden werd de knoop doorgehakt, ik zou nog eens een maandje ouderschapsverlof nemen in de zomer. Omwille van planningen op het werk, kan dat niet zomaar een hele maand juli of augustus, dus sprak ik af met de collega’s dat mijn periode al zou beginnen op 21 juni. Prachtige dag : het begin van de zomer, bijna het einde van de examens van de oudste zoon en tijd voor me-time alvorens we aan de familievakantie beginnen.

Vorig jaar nam ik al een week verlof-in-den-hof met alle kinderen en dat viel zo goed mee dat we besloten dit jaar niet op vakantie te gaan, maar te genieten van de eigen tuin en op verkenning te gaan in eigen land. De oudste jongens worden groot en zullen 16 en 19 zijn in de vakantie, de jongsten 12 en 10. Elk hun eigen interesses, vakantiejobs, kampen, en we zien wel wat we doen en wie waar aan deelneemt, we maken er een no-stress vakantie van. Ondertussen vult het bord in de keuken zich met tips voor trips én werd de tuin aangevuld met een jacuzzi.

Ik ben helemaal klaar voor mijn maand ontspanning, eens geen valiezen in- en uitpakken deze zomer, alles gewoon op ons af laten komen !

Ik heb normaal de luxe van te beschikken over een bedrijfswagen, maar deze laat ik op de parking staan in mijn maand thuis. Deze dame die alles met de wagen doet, zal dus daar ook serieus moeten in omschakelen … Maar ik ben er klaar voor, de fiets staat te blinken en ik ga ervoor, een maand anders leven !

Een reactie op “Tijd voor ons

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s